Seguidors

dimecres, 20 de maig del 2015

COMPROMÍS D'ESQUERRES PER FIGUERES: ICV, EUIA i PODEM, #SOMCANVI

Aquest diumenge tenim l'oportunitat d'escollir la composició del nou ajuntament de Figueres. Farà quatre anys que vaig ser escollit regidor per Iniciativa per Catalunya Verds. Quatre anys en què he après molt, on ho he fet el millor que he pogut i on he pogut tastar la cara més amarga de la política, amb una majoria absoluta que ha fet molt mal a la política municipal i a la ciutat en general. Estic content de la feina feta, i ara tinc el repte d'encarar aquest nou projecte representant, no només a ICV, sinó també a EUiA i a Podem. Ens presentem a les eleccions d'aquest diumenge amb tres eixos programàtics principals per la ciutat de Figueres: el primer, el rescat social per fer de Figueres una ciutat justa i amb igualtat d'oportunitats per a tothom, on l'habitatge, l'educació i la bona alimentació siguin tres elements que no manquin a ningú; el segon, la participació ciutadana de tothom, on ens comprometem a fer arribar la política als barris per tal de decidir quina ciutat volem; i el tercer, la recuperació econòmica, per tal de donar sortides laborals als més de 4.200 aturats que tenim a Figueres, i per tal de reactivar la ciutat i que sigui un veritable epicentre cultural, turístic i social, sempre amb el compromís medi ambiental i del respecte al territori. Volem una nova forma de gestionar el bé comú, des de l'ajuntament, però també des dels barris, i només amb el nostre compromís i el teu vot, això serà possible.
Compromís d'Esquerres per Figueres (CexF) neix doncs de la voluntat d'ICV, EUiA i PODEM d'unir forces amb diferents entitats socials de Figueres i presentar una proposta unitària progressista que encapçali el camí del canvi a la ciutat. 
Així doncs, un vot a Compromís d'Esquerres per Figueres és, definitivament, un vot per fer de Figueres una ciutat millor per a tothom.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada